handmade objects from Morocco

Happy customer series: Berber pompom deken

  • Posted on
  • 0
Happy customer series: Berber pompom deken

We vinden het leuk dat elk uniek stuk een huis heeft gevonden en zijn benieuwd naar hoe dit wordt vormgegeven bij jou thuis!

Maxime

 

Welk item heb je van ons en hoe style je deze?

 

Katoenen pom pom deken.
Ik werd meteen verliefd op al jullie producten en vooral ook het mooie verhaal achter alle unieke spullen. Ik was op zoek naar deze deken maar dan niet van wol maar van katoen en na wat mailcontact gaven jullie aan dat deze handgemaakt voor mij gemaakt kon worden. Zo blij was ik!

 

Waarom ben je er zo blij mee?

 

Ik heb de deken vanaf het moment dat deze binnen kwam op mijn bed liggen en ik krijg er ontzettend veel complimenten over. De deken straalt rust uit en in combinatie met de zachte kleuren van de kussens en de bloemetjes aan de muur is mijn slaapkamer echt mijn rustige plekje. Dank voor de mooie spullen en fijne berichtgeving via Instagram, het is echt een feestje om te zien, iedere keer weer.

 

Wil je ook een Pompom deken bestellen, bekijk de collectie dan hier.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »