Schoenen

Weinig leuker dan struinen door de zonovergoten straten van de stad in jouw nieuwe, knappe babouches of flaneren op het strand met je favo raffia sandalen. Tout Marokko loopt er op, en dankzij de exemplaren in onze collectie kun jij dat nu ook!

These shoes were made for walking
Lees meer
Meer
"Hi from sunny Morocco! Flaneer jij binnenkort door strand en straten met jouw nieuwe raffia sandalen?"

Babouches

Het klinkt niet alleen gezellig, babouches zijn dat ook! Babouches zijn –van origine leren- slofjes die binnen en buiten gedragen kunnen worden, afhankelijk van het type. Sommigen hebben een harde zool, anderen niet. De versies met harde zool zijn vanzelfsprekend ook buiten te dragen. Tout Marokko loopt er op! En dankzij de babouches in onze collectie kun jij dat nu ook. We laten ze met de hand maken van hoogwaardig leer, suede, linnen en katoen.

Raffia sandalen

Hi vanuit zonnig Marokko! Deze Raffia sandalen zijn niet alleen heel stijlvol, maar lopen ook erg comfortabel. En heel belangrijk: de instappers zijn geweven met liefde. Het vergt het nodige geduld en toewijding, omdat het maken van een paar schoenen al gauw enkele dagen in beslag neemt. Raffia is een product afkomstig van de palmbladeren van de Raffia-boom. Deze boom groeit in Afrika. De Raffia sandalen hebben een zachte leren binnenzool, zodat je urenlang door de straten kunt slenteren!

Goed om te weten: De Raffia sandalen vallen wat klein, dus het is het beste om een maat groter te bestellen dan je normaal zou dragen.

We kunnen ons voorstellen dat je het graag wilt (wij gingen je al voor ;)), maar deze slip-ons zijn helaas niet gemaakt om mee in de regen te dansen.

Onze raffia sandalen zijn een 100% natuurlijk product gemaakt van palmbladeren en hoogwaardig leer.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

WAT ZIJN BABOUCHES?

Babouches zijn –van origine leren- slofjes of muiltjes. Vaak hebben de babouches een puntige punt. Tout Marokko loopt er op, en dankzij de knappe exemplaren in onze collectie kun jij dat nu ook!

WAAR WORDEN DE SCHOENEN VAN GEMAAKT?

We laten de Babouches met de hand maken van hoogwaardig leer, suede, linnen en katoen. De raffia schoenen worden gemaakt van, wel, raffia

DRAAG IK DE BABOUCHES BINNEN OF BUITEN?

Er zijn varianten voor zowel binnen als buiten. De varianten voor buiten hebben een harde zool, de varianten voor binnen een zachte.

WELKE MAAT RAFFIA SCHOENTJES MOET IK BESTELLEN?

De raffia sandalen vallen klein, bestel liever een maatje groter.

MOET IK DE SCHOENEN INLOPEN?

De babouches vrijwel niet. Ze zijn gemaakt van heerlijk zacht leer, suede of katoen en lopen meteen heerlijk. De raffia exemplaren daarentegen, die mogen even ingelopen worden omdat het een ruwer materiaal is. Maar daarna zitten ze als pantoffels!