Tassen

Als je ’t ons vraagt is de tas het belangrijkste accessoire voor jouw outfit. Als je er dan toch dagelijks al je spullen in meezeult, kan ‘ie er maar beter meteen knap uitzien. We got you covered! Met ons steeds groter wordende aanbod aan tassen helpen we je graag aan jouw nieuwe boodschappentas, strandtas, weekendtas of gezellig rieten tasje voor mee naar jouw terrasdate. We maken ze van katoen en wol, van riet, én met onze kenmerkende pompoms!

DÉ BELANGRIJKSTE ACCESSOIRE VOOR JOUW OUTFIT
Lees meer
Meer
“You carry it around everywhere you go, so it better look good!”

MAROKKAANSE TASSEN

De rieten tas

Dé The Souks it-bag, als je het ons vraagt. Deze tas is met de hand geweven en gemaakt van hoogwaardig stro: een echt, authentiek stukje Marokko dus. Het is een ideale, milieuvriendelijke optie en de manden zijn beresterk. Jouw nieuwe go-to tas voor ieder tripje naar de stad of het strand. Ze doen ook uitstekend werk als tijdloze opberg units. De tassen zijn voorzien van rieten handgrepen en zijn aardig weerbestendig, ze houden er alleen niet zo van om nat te worden.

DE POMPOM BAG

De pompom is al bij ons from the start. Vanaf moment één wisten we: de pompom moet en zal onze favoriete rieten mand gaan sieren. Dus ontwierpen we een heuze pompom bag! Waanzinnig leuk aan je arm want deze topper fleurt instantly iedere outfit op.

DE STOFFEN TAS

The Souks ademt natuurlijk vintage stoffen. We maken er kussens, plaids, poefs en ander knap spul van, dus één en één is twee: de tas kon niet achterblijven. Tijdens onze treasurehunts in Marokko sourcen we de mooiste (vintage) stoffen om daar een parel voor aan jouw arm van te maken. Ook designen we regelmatig zelf mooie patronen waar in Marokko kwalitatief hoogwaardige textiel van wordt geweven. Van grote shopper tot compacte schoudertas.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

WAAR KAN IK DE RIETEN TASSEN VOOR GEBRUIKEN?

Waarvoor niet, is een betere vraag. Gebruik ‘m als shopper, laat ‘m je vergezellen naar de versmarkt of gooi ‘m vol met strandspullen voor een heerlijk dagje uit. Jouw rieten tas is here to stay.

ZIJN DE MANDEN PRECIES EVEN GROOT?

Al onze manden worden met de hand gemaakt. Er kunnen daarom kleine verschillen zijn in de maatvoering waardoor de maat iets kan afwijken van de genoemde maten op de productpagina. Vinden wij juist de charme van het product!

HOE STEVIG ZIJN DE RIETEN TASSEN?

Deze tas is met de hand geweven en gemaakt van hoogwaardig stro: een echt, authentiek stukje Marokko dus. Het is een ideale, milieuvriendelijke optie en de manden zijn beresterk. Jouw nieuwe go-to tas voor ieder tripje naar de stad of het strand. Ze doen ook uitstekend werk als tijdloze opberg units. De tassen zijn voorzien van rieten handgrepen en zijn aardig weerbestendig.

ZIJN DE RIETEN TASSEN GESCHIKT VOOR DE REGEN?

Mee naar buiten nemen kan natuurlijk altijd, maar liever niet te lang in de regen. De manden zijn ijzersterk en kunnen heel wat hebben, maar houden niet zo van om nat te worden.

WELK FORMAAT MAND KIES IK?

Dat is afhankelijk van waarvoor je de mand wilt gebruiken. Gebruik de grote maten voor beddengoed, was, speelgoed, toiletrollen voorraad, etc. De medium maat is beschikt voor bijvoorbeeld je laptop of knutselgerei. De rieten tassen zijn super geschikt voor stranddagen, werkspullen en boodschappen.

KAN IK EEN RIETEN TAS LATEN MAKEN MET EEN NAAM ER OP?

Bij afname van één mand kunnen wij dit helaas niet faciliteren omdat het te bewerkelijk is om dit (logistiek) in gang te zetten. Wanneer je meerdere manden wilt kopen met een eigen ontwerp (vanaf 25 manden) ben je van harte welkom om een custom request bij ons in te dienen. Mail dan naar info@thesouks.com. Ook kan onze designer altijd even met je meekijken voor leuke ideeën.

PAST ER EEN LAPTOP IN DE TASSEN?

In de meeste van onze tassen past in ieder geval een 13 inch laptop. Check vooral de afmetingen van de tas van jouw keuze op de productpagina, dan weet je precies wat je allemaal kwijt kunt in jouw nieuwe favo tas.

ZIJN DE STOFFEN TASSEN WASBAAR?

De stoffen tassen die gemaakt zijn van mudcloth kun je beter niet te nat maken; dit geeft nog wel eens af. Katoenen tassen zijn vaak wasbaar, wollen tassen beter van niet. Check vooral ook even de productpagina van de tas om er zeker van te zijn of je jouw item kunt wassen of niet.

Tipje van de zaak: hang je tas eens uit in de tuin of op het balkon, en spray ‘m in met een lekkere lavendelspray.