Pompom kussens

Shake your pom pom! We kunnen wel zeggen dat iedereen een beetje blijer wordt van pompoms. Deze handgemaakte zachte kussens zijn gemaakt van 100% pure wol of katoen en brengen nèt dat kleine beetje boho toe aan je interieur. Dit is de perfecte finishing touch voor elke bank, stoel of bed.

100% PURE WOL
Lees meer
Meer
“There’s no better party than a pom pom party!”

POMPOM KUSSENS

Haal authentiek Marokko in huis

De pompom items zijn al sinds jaar en dag onderdeel The Souks en zijn daarom echte signature pieces. We introduceerden deze kussens voor het eerst in 2015 –het jaar waarin The Souks haar oorsprong vond– en sindsdien zijn deze kussens en dekens collectie na collectie met ons meegereisd. Fair to say, de pompoms zijn ze niet meer weg te denken uit onze productlijnen.

De kussens worden met de hand gemaakt door ons team van vakmensen in Marokko, en worden uitgevoerd in allerlei kleuren en maten. De meeste kussens hebben we in 2 maten: een vierkant en een rechthoekig kussen. Bij het maakproces van de kussens wordt gebruik gemaakt van uitsluitend 100% pure wol en katoen.

Deze stoffen worden dicht, stevig en met de hand geweven, zodat jij een kwaliteitsproduct in handen hebt. De zachte, speelse pompoms geven de rijke stof precies dat beetje je ne sais quoi in je interieur, of je ‘m nu gebruikt op de bank of op je bed.

Wist je dat we ook bijpassende dekens in de collectie hebben? Bekijk ze hier!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

WAAR WORDEN DE POMPOM KUSSENS VAN GEMAAKT?

Voor de productie van onze pompom-items maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen: hoogwaardig wol en katoen.

ZIJN DE KUSSENS VINTAGE OF NIEUW?

De katoenen en wollen dekens ontwerpen we zelf en laten we vervolgens weven door ons team in Marokko. De kussens zijn dus altijd nieuw.

KRIEBELEN DE KUSSENS?

De katoenen kussens helemaal niet, de wollen varianten kunnen een beetje kriebelen wanneer je hier gevoelig voor bent en wanneer je direct met je blote huid op het kussen ligt.

ZIT ER EEN VULLING IN DE KUSSENS?

Yes! Onze pompom kussens worden gevuld geleverd.

ZIJN DE KUSSENS WASBAAR?

Wollen kussens kun je met de hand of op een wolwasprogramma wassen, liefst op een koud programma met een speciaal wolwasmiddel. De katoenen kussens zijn wasbaar op een fijnwas programma. Tipje van ons: leg de kussens ook eens buiten (als het droog is natuurlijk) zodat de frisse lucht door de vezels kan gaan.

HELP, WELK KUSSEN MOET IK KIEZEN?

Je kunt goed mixen en matchen met deze kussens, eigenlijk passen ze altijd wel bij elkaar! Wil je de basis rustig houden, ga dan voor onze witte, off-white, beige of camel kleuren. Liefhebbern van kleur(accenten) ga dan voor een kleurige variant! Krijg je echt keuzestress? Mail ons dan even dan kijken we mee!

ZIJN DE POMPOM KUSSENS BIJPASSEND BIJ DE DEKENS?

Ja! Voor de kussens worden dezelfde stoffen en kleuren gebruikt als voor de dekens. Dus feel free om lekker te gaan mixen & matchen!

IK HEB EEN BANKJE WAAR IK EEN SPECIALE MAAT KUSSEN VOOR NODIG HEB, KUNNEN JULLIE DAT MAKEN?

Dat kan! Mail ons even via info@thesouks.com

Houd wel rekening met een lange levertijd bij custom orders, omdat we van ontwerp tot productie en levering voor je aan de slag gaan.