The Souks Atelier pillows

Bij The Souks zijn we natuurlijk dol op vintage. Maar een aantal keer per jaar ontwerpen we een geheel eigen, nieuwe lijn voor The Souks, waarbij we inspelen op de seizoenen en inspiratie halen uit al het prachtigs om ons heen. De natuur speelt hierbij vaak een grote rol, maar ook hedendaagse kunst, musea, muziek, vrienden en familie.

Uiteraard alles gecombineerd met de authenticiteit, het vakmanschap en de traditionele maakprocessen van ons geliefde Marokko. In deze kussencategorie vind je de kussens uit onze designcollectie. Meer weten over de collectie of de gehele lijn shoppen? Bekijk deze via het menu.

ONTWORPEN IN ONS EIGEN DESIGN ATELIER
Lees meer
Meer
“Get yourself a unique & new The Souks design pillow. Your new and everlasting love”

IN EEN NIEUW JASJE

Authenticiteit, vakmanschap

Bij The Souks zijn we natuurlijk dol op vintage. Maar een aantal keer per jaar ontwerpen we een geheel eigen, nieuwe lijn voor The Souks, waarbij we inspelen op de seizoenen en inspiratie halen uit al het prachtigs om ons heen.

De natuur speelt hierbij vaak een grote rol, maar ook hedendaagse kunst, musea, muziek, vrienden en familie. Uiteraard alles gecombineerd met de authenticiteit, het vakmanschap en de traditionele maakprocessen van ons geliefde Marokko. Ga naar de categoriepagina van onze design collecties om meer te lezen over het verhaal achter een collectie.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DEZE ITEMS VINTAGE OF NIEUW?

Hoewel het merendeel van de items van The Souks vintage is, ontwerpen bij regelmatig een eigen collectie die we zelf laten produceren in Marokko, met hetzelfde vakmanschap als je van onze andere producten gewend bent. Deze kussens zijn nieuw en gemaakt van stoffen die speciaal voor onze design collecties zijn geweven.

ONTWERPEN JULLIE ALLES ZELF? HOE WERKT DAT DAN?

Yes! En dat vinden we het leukste dat er is. Een aantal keer per jaar ontwerpen we een nieuwe lijn voor The Souks. Dat begint altijd met een flinke dosis inspiratie en brainstormsessies.

Meestal werken we een concept tekstueel en visueel uit, waardoor er een verhaal en moodboard komt te liggen. Vervolgens wordt er geschetst door onze designer, maken we designkeuzes en worden er technische tekeningen gemaakt voor onze vakmensen in Marokko. Ons team van ambachtslieden gaat vervolgens zorgvuldig aan de slag met het maken van samples van de ontwerpen. Zodra de samples klaar zijn bepalen we of we de producten gaan uitbrengen.

Vervolgens maken we samen met ons creatieve team beelden van de producten tijdens onze immer inspirerende photoshoots, en dan is eindelijk het moment daar waarop we onze nieuwe baby met jullie mogen delen. We denken de gehele collectie dus uit van A tot Z, van idee tot product.

IS DE COLLECTIE ERGENS IN HET ECHT TE BEKIJKEN?

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom. Wel organiseren we regelmatig een pop-up shop waar je naast tapijten en textiel, vaak ook items uit onze design collecties kunt bekijken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van pop-up shops en collectie launches.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE NIEUWE COLLECTIES?

Voor de nieuwe collecties die wij zelf ontwerpen geldt dezelfde levertijd als je van ons gewend bent, tenzij anders vermeld staat op de productpagina. Soms werken wij het een pre-order principe, maar dit staat altijd helder vermeld.

ALS EEN PRODUCT NIET MEER OP DE SITE STAAT, KOMT HET DAN NOG TERUG?

In principe zijn onze designcollecties tijdelijk, maar het komt wel eens voor dat we zo dol zijn op een product dat we het weer terug laten komen. Soms net wat anders dan voorheen, maar wel met dezelfde strekking. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek item uit de designcollectie, stuur ons dan gerust een berichtje zodat we met je mee kunnen kijken of er hierin nog wat mogelijk is.

KAN IK EEN KUSSEN UIT DE DESIGNCOLLECTIE OP MAAT LATEN MAKEN?

Wanneer het een nieuw item betreft zijn er vaak mogelijkheden. We denken graag met je mee. Stuur ons een mail op info@thesouks.com