Stijlvolle en zachte hamamdoeken

Traditioneel werden de hamam doeken gebruikt in Marokkaanse badhuizen en sauna’s, als omslagdoek of om af te drogen. Tegenwoordig worden ze voor veel meer doeleinden gebruikt. Zo staan ze prachtig in de badkamer en creëer je het echte spa-gevoel in huis.

Daarnaast zijn de hamam doeken licht en drogen snel, dat maakt dat ze ideaal zijn voor op reis of een dagje strand. Het geweven katoen waar ze van gemaakt zijn, voelt heerlijk zacht aan!

Lees meer
Meer
“At the Souks, we believe and value true craftmanship. We breathe every stich, every paint stroke, every detail”

MOOIE EN TRENDY KLEUREN

Voor interieur en als accessoire aan het water

Traditioneel werden de hamamdoeken gebruikt in Marokkaanse badhuizen. Tegenwoordig worden ze voor veel meer doeleinden gebruikt. De handdoeken zijn licht van gewicht, drogen snel en zijn daarom ideaal om mee naar het strand of de spa te brengen. De hammamdoeken doen ook perfect dienst als licht dekentje voor zomerse dagen, of gebruik ‘m als omslagdoek op het strand of aan de rand van het zwembad. Omdat ze van katoen zijn geweven, zijn ze heel zacht en soepel.

Het wordt aanbevolen om de handdoeken voor gebruik te wassen voor optimaal effect. Na het wassen drogen ze sneller en absorberen meer water.

De voordelen van de hamamdoek op een rijtje:

  • Sneldrogend materiaal;
  • Gemaakt van zachte, fijne stof;
  • Mooie, trendy kleuren;
  • Nemen veel vocht op;
  • Hamam doeken zijn licht en dun, dus gemakkelijk mee te nemen.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DE HAMAMDOEKEN NIEUW OF VINTAGE?

Hamamdoeken zijn altijd nieuw. Deze laten we maken van stoffen die speciaal voor The Souks worden geweven.

DROOGT EEN HAMAMDOEK GOED?

Zeker. Uiteraard neemt het minder vocht op dan een dikke, badstof handdoek. Het is altijd een goed idee om een nieuwe hamamdoek voor gebruik te wassen, dan drogen ze daarna sneller en absorberen ze beter.

KAN IK EEN HAMAMDOEK WASSEN?

Zeker, liefst zelfs voor het eerste gebruik voor het meest optimale effect. Na het wassen drogen ze sneller en absorberen ze meer water.