10% discount on all sale items - use code "getitbeforeitsgone" while checking out

Marrakech tips voor hotspots

  • Geplaatst op
  • 0
Marrakech tips voor hotspots

Wat zijn volgens ons de hotspots in Marrakech op dit moment? Met deze Marrakech tips kun je echt al een geweldige tijd hebben.

5 Marrakech Tips: The Souks hotspot guide

Wat is er leuker dan nieuwe plekken ontdekken? Precies, team The Souks altijd op zoek naar de fijnste restaurants, concept stores, surf spots en zonnige dakterrassen in Marokko. Hier 5 van onze favoriete plekken van nu in deze mini Marrakech tips hotspot guide.

Tip 1: Plus 61
Hier vind je een superrelaxte, ongecompliceerde Australische vibe. Als je even uit de hectiek van de médina wilt ontsnappen is Plus 61 een ideale plek voor lunch en diner. Wil je er een wijntje bij? Dit is één van de weinige plekken waar het kan!

tip-marrakech-1

Tip 2: Shtatto
Uitkijkend over de médina van Marrakech, heerlijk in het zonnetje, kun je hier urenlang mensen kijken. Het is de hoogste rooftop van de stad en je vindt hier naast gezonde groene sapjes, meerdere concepts stores (Nasire leren tassen!) en een authentieke Marokkaanse kapper.

tips-marrakech-Shtatto

Tip 3: Riad Jardin Secret
Oké, stiekem is dit is onze lievelingsplek. Ieder hoekje van Jardin Secret is picture perfect. Lunch (altijd vers en vega!) wordt geserveerd op het roze dakterras, en wat je op je bord krijgt verschilt van dag tot dag. De lieve eigenaars dragen veel zorg voor het decor, en dat zie je. Instagrammetje? Geen probleem. Reserveren verplicht!

tip-marrakech-places-to-go

Tip 4: Dar Zahia
‘Wow’. Dat is het eerste wat we dachten toen we aankwamen bij Dar Zahia. Dit onze nieuwe favoriet in Taroudant. Het meterslange zwembad in de tuin, de rustgevende omgeving, en het design van de vertrekken: alles is even heerlijk. Er staan huisjes in de grote tuin en er genoeg plek voor de ultieme yoga retreat. Op zoek naar een chille plek om te overnachten? Verder zoeken is niet nodig.

tip-marrakech-Dar-Zahia

Laatste Marrakech Tip 5: Limoni
Dit is dé plek waar iedereen het over heeft. Pasta, wijn in een fijn decor, meer heeft een mens niet nodig, toch? Je kunt met de taxi vrij makkelijk bij Limoni komen: laat je afzetten bij Bab Taghzout en het is nog maar een paar stappen lopen.

 

Wil je meer Marrakech tips, blijf dan op de hoogte via Instagram 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »