"At the Souks, we believe and value true craftmanship.
We breathe every stich, every paint stroke, every detail”

- Sandra, founder of The Souks

ABOUT US

Het verhaal achter The Souks

Met Marokko als mijn tweede thuis, begon ik met The Souks tijdens een van mijn reizen naar het Atlasgebergte. Het merk staat voor een mix van alles wat dit land zo uniek maakt: een dynamische cultuur, passie voor vakmanschap, handwerk en een rijkdom aan materialen.

The Souks promoot de kwaliteit van handgemaakte producten. Doordat ik me verdiep in cultuur en interieur, creëer ik zorgvuldig een collectie met unieke designs. Bijna ieder item heeft een vintage uitstraling en is uniek in zijn soort.

De filosofie van The Souks gaat over het ondersteunen van de kleine ondernemer. Mijn frequente bezoeken aan Marokko helpen me om sterke, gezonde relaties op te bouwen met mijn lokale partners.

The Souks blijft groeien, met elke nieuwe reis die we maken. Voel je welkom om aan boord te stappen!

Love,
Sandra – founder The Souks

“At the Souks, we believe and value true craftmanship. We breathe every stich, every paint stroke, every detail”

OUR FAVORITES

THE SOUKS

Laat iedereen genieten van onze 'treasures'

The Souks staat voor authentiek en handgemaakt. Een grote passie voor reizen en inkopen. Bijzondere “treasures” meenemen om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten. Voornamelijk kleine oplages waarbij Sandra tijdens het inkopen rekening houdt met de lokale bevolking.

We selecteren alles zelf in Marokko. De contacten die we hebben opgedaan zijn allemaal goede bekenden geworden. We supporten de kleine ondernemer graag en zo bouwen we fijne banden op met de leveranciers. Voor Sandra zijn dit belangrijke zaken om aan te denken bij het runnen van deze webstore.

“Na een bezoek aan het Atlas gebergte in Marokko was ik meteen verkocht. De mooiste kussens die ik ooit zag, prachtige kleuren, authentiek en vooral bijzondere eyecatchers. De kussens zijn handgemaakt en hebben een vintage uitstraling. De kussens worden gemaakt van berber kleden die door mij geselecteerd worden. Van ieder kussen is slechts één exemplaar beschikbaar. Niet alleen mijn liefde voor deze kussens wil ik graag delen, want ik ben tijdens het reizen nog veel meer prachtige artikelen tegen gekomen!”

“Herken je ons? We hebben al in vele magazines gestaan. Benieuwd in welke magazines? Bekijk ze hier.