The Souks - A collab we love – Dappermaentje

We are back! The Souks sloeg de handen weer ‘ns ineen met Annelijn, ook wel bij jullie bekend als @dappermaentje. Wat we dit keer voor jullie in petto hebben? Een zeer fraaie nieuwe lijn met de meest gezellige maanmandjes -al zeggen we het zelf. 

De nieuwe manden zijn er in meerdere maten, voor jou en je mini. We kozen voor neutrale tinten, zodat ieder exemplaar een waar feestje is voor iedere woon-, slaap of kinderkamer. De mandjes doen uitstekend werk als tijdloze opberg-units, en natuurlijk als gezellige shopper om je arm.

De tassen zijn met de hand geweven en gemaakt van hoogwaardig stro -uiteraard in ons geliefde Marokko. Vervolgens is het maantje er met de hand op geborduurd. Vakmanschap, dus: een waar, authentiek stukje Marokko. Het is een ideale, milieuvriendelijke optie en de manden zijn beresterk. De tassen zijn voorzien van rieten handgrepen en zijn aardig weerbestendig.

Kan jij nou niet wachten om de mandjes te zien (en te bemachtigen? ;)) Klik hier om naar de hele collectie te gaan!

Heb jij er eentje op de kop getikt? We vinden het heel leuk -en dat is een understatement- om je mandje aan je arm of in je huis te zien. Tag @thesouks & @dappermaentje op instagram. Alle leuke foto’s verzameleeeeen! 

Terug naar overzicht