The Souks - Happy customer series: Berber pompom deken

We vinden het leuk dat elk uniek stuk een huis heeft gevonden en zijn benieuwd naar hoe dit wordt vormgegeven bij jou thuis!

Maxime

Welk item heb je van ons en hoe style je deze?

Ik heb de Katoenen pom pom deken. Ik werd meteen verliefd op al jullie producten en vooral ook het mooie verhaal achter alle unieke spullen. Ik was op zoek naar deze deken maar dan niet van wol maar van katoen en na wat mailcontact gaven jullie aan dat deze handgemaakt voor mij gemaakt kon worden. Zo blij was ik!

Waarom ben je er zo blij mee?

Ik heb de deken vanaf het moment dat deze binnen kwam op mijn bed liggen en ik krijg er ontzettend veel complimenten over. De deken straalt rust uit en in combinatie met de zachte kleuren van de kussens en de bloemetjes aan de muur is mijn slaapkamer echt mijn rustige plekje. Dank voor de mooie spullen en fijne berichtgeving via Instagram, het is echt een feestje om te zien, iedere keer weer.

Wil je ook een Pompom deken bestellen, bekijk de collectie dan hier.

Carl

Welk item heb je van ons en waarom ben je er blij mee?

Wollen pompom deken creme. Het super mooie plaid past perfect in onze nieuwe aanbouw!

Stories - Happy Customer Series
Stories - Happy Customer Series

Rianne

Welk item heb je van ons en waarom ben je er blij mee?

Een Pompom deken, vloerkleed met stippen en meerdere kussens.
Mijn eerste bestelling was het ‘dot’ vloerkleed voor Liv haar slaapkamer! Jullie communicatie is helemaal top, we hadden via de mail contact over het kleed en ik kon precies doorgeven welke maat ik wou.

Qua kwaliteit, dikte en materiaal keuze ben ik echt zo blij! Hetzelfde geldt voor de Berber kussens en het plaid. Ik gooi ze overal neer; op mijn bed en de bank. Het plaid staat zelfs opgerold mooi in de hoek haha. Elke keer als ik iets bij jullie bestel weet ik dat alles nog mooier zal zijn dan op de foto!

Stories - Happy Customer Series
Stories - Happy Customer Series
Terug naar overzicht