We vinden het leuk dat elk uniek stuk een huis heeft gevonden en zijn benieuwd naar hoe dit wordt vormgegeven bij jou thuis!

Emma

Welk item heb je van ons en hoe style je deze?

Pompom dekenAzilal tapijt. Ik heb in 2017 mijn eerste The Souks item gekocht, een pom pom deken. Sindsdien ben ik enorm fan van The Souks. Ik heb later een aantal kussens gekocht en onlangs een Azilal kleed. Het ligt in de woonkamer van mijn huis.

Waarom ben je er zo blij mee?

Ik heb het van mijn moeder gekregen toen ik voor het eerst alleen ging wonen. Ik word elke dag blij als ik er naar kijk. Het maakt de hele kamer warm en vrolijk. 🙂 Zo blij mee!

Wil je ook een Azilal vloerkleed bestellen, bekijk de collectie dan hier

Laura

Welk item heb je van ons en waarom ben je er zo blij mee?

Pompom deken katoenPompom kussen wol. Ik heb eerst het pompom kleed gekocht en die was zo mooi dat ik later nog een kussen heb gekocht, die is nog mooier.

De stof is zo prachtig en nu wil ik de hele bank vol leggen met deze mooie items.

Wil je ook een pompom deken bestellen, bekijk de collectie dan hier

Inge

Welk item heb je van ons en waarom ben je er zo blij mee?

Palmblad mand & Azilal vloerkleed. Deze mooie Azilal maakt het lounge hoekje in mijn tuin helemaal compleet. Zo blij mee! Het mandje kan op verschillende manieren gestyled en gebruikt worden. Op het toilet (voor de wc rollen), woonkamer (voor kaarsen) of de hal (voor sleutels). En het mandje draagt gelijk weer bij aan de Marokkaanse sfeer in huis! Daarom ben ik er zo blij mee.

Lotte

Welk item heb je van ons en waarom ben je er zo blij mee?

Azilal Vloerkleden. Ik ben onder andere ontzettend blij met het mooie Azilal kleed wat ik van jullie heb. Omdat hij zo super warm en gezellig staat op de babykamer en precies de kleur was die ik zocht!