The Souks - Het Marokkaanse wandkleed

MAROKKAANS WANDKLEED: INSPIRATIE EN GOOD TO KNOW

Een Marokkaans wandkleed: we love it! Prachtige kleuren, fijne stoffen en unieke designs komen allemaal samen in een handgemaakt kleed. Meestal leggen we deze fantastische werken op de grond, maar wist je dat kleden ook heel goed als wandkleed op de muur kunnen?

MULTIFUNCTIONEEL MAROKKAANS WANDKLEED

De kleden geven een geweldige look aan je kamer en zijn echte eyecatchers aan je muur. Bovendien heb je weer een nieuw interieur zonder iets nieuws te kopen!

Een Marrokaans wandkleed is daarnaast ook top voor de akoestiek. Ze dempen het geluid namelijk. Zo heb je nooit meer last van de drukke stad of luidruchtige buurtjes. 

OPHANGTIPS

Maar hoe hang je zo’n Marrokaans wandkleed eigenlijk op? Wij geven je deze tips:

  • Uiteraard kun je het tapijt gewoon met spijkers aan de muur hangen, maar dat is niet de enige optie om je nieuwe parel op te hangen.
  • Je kunt bijvoorbeeld ook een houten balk aan de muur ophangen en het Marrokaans wandkleed daaraan ophangen. Daarnaast kan je een stukje stof aan het tapijt naaien waardoor je er een stok doorheen kan schuiven. Vervolgens kan je die stok ophangen aan de muur. Als je het tapijt lekker strak wilt hangen kun je het beste twee touwtjes in de hoeken van het tapijt maken en die ophangen aan de muur. 

Enthousiast geworden? Klik hier voor al onze tapijten, die je als Marokkaans wandkleed kunt ophangen.

Terug naar overzicht