Voor deze collectie lieten we ons inspireren door zomerlunches met vrienden en romantische avonden op het strand. Frisse witte wijn en verse, groene olijven. De terugkeer van de old fashioned picknick ruit. We abstraheerden kleuren uit frisse zonsopgangen en warme, cozy zonsondergangen. Fris groen, luchtblauw en zachte, creamy tinten wit representeren de vroege lenteochtenden, terwijl een donkerdere tint geel, een faded pink en warm terra de late middagen van de zomer vertalen.

De vormen van deze collectie zijn organisch zoals de zachte wolkenluchten van de lente en de golvende duinlandschappen, en grafisch als de welbekende ruit –hét patroon dat terug is van weggeweest.

From dusk till dawn - SS22 collection

De ruit is geïnspireerd op ouderwetse tafel- en picknickkleden en op vintage checkerboard tapijten, die we voor deze collectie in een nieuw jasje goten. Inmiddels is de ruit niet meer weg te denken uit hedendaagse magazines en stijlpaletten. De ruit vormt de rode draad van deze collectie en zie je terug in het merendeel van de designs.

De materialen die we voor deze collectie gebruikten zijn luchtig katoen, zacht wol, beachy rattan en creamy off-white aardewerk.

De collectie bevat alles wat je nodig hebt deze lente/zomer om dat heerlijk frisse zomergevoel in je interieur te brengen en je op weg te helpen voor een fresh clean vibe in huis of een picknick op een late zomermiddag. Whether it’s dusk or dawn — and everything in between.

From dusk till dawn - SS22 collection
From dusk till dawn - SS22 collection

We lanceren de SS22 ‘From dusk ‘till dawn’ collectie in meerdere themadrops:

  • Drop 1 – checked rugs & pillows
  • Drop 2 – a striped pillow party
  • Drop 3 – a range of gingham items zijn al live
  • Drop 4 – de laatste drop komt er aan na onze welverdiende summerholidays.

Check out our new collection here

Terug naar overzicht