MoiTu yoga collection

MoiTu launches their new yoga cushion collection together with Milou Turpijn. The collection consists of a handmade meditation cushion and a bolster in a soft peach colour. The perfect addition to the now white cotton and kelim collection of MoiTu.

“With MoiTu we make beautiful lifestyle items that help you plan me-time so you stay balanced in your busy life. We wanted to add some colour to the collection. Soon we thought of Milou Turpijn. She is a well-known yogi with her unique personality and way of teaching she literally adds colour to the yoga landscape.”

Lees meer
Meer
“MoiTu is a lifestyle collection created from the thought that balance makes life more beautiful.”

COLLECTIE

MoiTu yoga

MoiTu is een lifestyle collectie ontstaan vanuit de gedachte dat balans het leven mooier maakt. De collectie bestaat uit items waar je blij van wordt – zoals meditiatiekussens, yogatassen en laptophoezen – en die passen in elk interieur. Designed in Amsterdam, handmade in Marokko.

Sandra van Aanholt van The Souks en fotografe Jeannette Huisman werden vriendinnen tijdens de fotografieprojecten die ze samen deden voor het interieurmerk. Ze delen hun liefde voor de wereld, vrijheid, reizen, mooie items, avontuur en ondernemen.

“We genieten dagelijks van de vrijheid die het ondernemen ons geeft. We zien ook om ons heen dat de lijnen tussen werktijd en vrije tijd steeds meer beginnen te vervagen. Dat is fijn maar soms ook lastig. Want het is lekker om overdag koffie te kunnen drinken in een café maar dat betekent wel dat we in het weekend vaak even onze laptop erbij pakken of ‘s avonds laat nog een meeting voorbereiden. We staan tegenwoordig altijd ‘aan’, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en het is soms zoeken naar de juiste balans.”

Vanuit die zoektocht ontstond het idee voor MoiTu. De items maken het makkelijker om momenten voor jezelf in te plannen in je drukke dag en zo de balans te vinden die het leven zo mooi maakt.

Yogakussens

Deze prachtige meditatiekussens verdienen een prominente plek in je huis en hoeven niet te verstoffen in een kast. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om tussendoor even dat meditatie- of yogamoment te pakken.

Laptophoezen

We werken tegenwoordig niet alleen maar op kantoor, maar ook thuis en onderweg. Om in ieder geval een blij moment te creëren als je je laptop erbij pakt hebben we deze mooie hoezen laten maken.

Yogatassen

Omdat we zelf vaak vanuit een yogales doorgaan naar een meeting of andersom, wilden we een tas die aansluit bij onze kledingstijl. Deze beige katoenen yogatas past bij elke outfit en maakt het makkelijker om van relaxmodus over te gaan in werkmodus. Zonder dat het opvalt.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Waar staat MoiTu voor?

MoiTu is Frans voor “ik-jij”, het idee van deze collectie is om even aan jezelf te denken

Welke maat laptop past in de laptophoes?

De laptophoezen zijn geschikt voor een macbook 13 inch

Zijn de yoga kussens gevuld?

Yes! De kussens zijn gevuld met bio boekweitkaf

Is het mogelijk alleen de hoes te kopen?

Yes dat kan!

Waar gebruik je een bolster voor?

De bolster is ideaal voor een meditatie of een hartopening savasana. Ook fijn om onder je knieën te leggen voor een betere lighouding of bij andere yoga of pilates oefeningen.

Kunnen we het kussen wassen?

De hoezen van de meditatiekussens en bolsters kunnen worden gewassen in de wasmachine. Er zit een losse vulling in waar de boekweit in zit.