Marokkaanse kussens

Kussens, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat ons betreft bij uitstek hét accessoire om van jouw huis een thuis te maken, en sfeer en authenticiteit te creëren in je interieur.

Of je nu gaat voor een special vintage kussen, een berberkussen, een kelim Beni Ouarain kussen, pompom party, vintage streep kussen, een (vegan) Sabra silk exemplaar of een The Souks limited design edition, je haalt gegarandeerd een stukje vakmanschap mét een verhaal in huis. Browse door de verschillende categorieën en ontdek de wonderen wereld van The Souks kussens.

HÉT ACCESSOIRE OM VAN JOUW HUIS EEN THUIS TE MAKEN
Lees meer
Meer
“A pillow party is always a good idea”

KUSSENS

Haal authentiek Marokko in huis

Kussens, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat ons betreft bij uitstek hét accessoire om van jouw huis een thuis te maken, en sfeer en authenticiteit te creëren in je interieur.

Of je nu gaat voor een special vintage kussen, een berberkussen, een kelim Beni Ouarain kussen, pompom party, vintage streep kussen, een (vegan) Sabra silk exemplaar of een The Souks limited design edition, je haalt gegarandeerd een stukje vakmanschap mét een verhaal in huis.

Check de verschillende categorieën om met ons mee de wonderen kussenwereld in te duiken.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DE KUSSENS VINTAGE OF NIEUW?

Dat verschilt per producttype. Zo zijn bijvoorbeeld de vintage streep kussens vintage, de pompom kussens gemaakt van nieuw geweven stoffen, en de berberkussens weer vintage. Bekijk de categorie- of productpagina per kussen om meer informatie te lezen.

IK HEB EEN MOOI KUSSEN GEZIEN MAAR WIL ER GRAAG MEERDERE VAN, KAN DAT?

Soms kan dat! Ook dat is afhankelijk van het type kussen. Soms laten we kussens maken van vintage dekens, dan kan het zijn dat er meerdere kussens uit één deken worden gehaald en je dus goed bijpassende kussens kunt scoren.

Uit onze nieuw geweven stoffen kunnen wij altijd meer kussens laten maken. En sommige kussens zijn simpelweg volledig uniek in hun soort. Gelukkig lenen álle kussens zich perfect om te mixen en matchen!

IK HEB EEN BANKJE WAAR IK EEN SPECIALE MAAT KUSSEN VOOR NODIG HEB, KUNNEN JULLIE DAT MAKEN?

Dat is afhankelijk per kussensoort. Vaak kan dat wel, maar bij unieke vintage stoffen is dat wat lastiger. Laat ons weten naar welke stijl, kleur en maat je op zoek bent, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Houd wel rekening met een lange levertijd bij custom orders, omdat we van ontwerp tot productie en levering voor je aan de slag gaan.

ZIT ER EEN VULLING IN DE KUSSENS?

Dat is per productcategorie aangegeven.

KAN IK HET KUSSEN WASSEN?

Dat verschilt per type kussen. Bekijk hiervoor de categorie- of productpagina. Soms is het mogelijk op een vriendelijk wasprogramma, maar vaak raden we aan je unieke kussen niet te wassen.

Je kunt er met een doekje eventuele vlekken uit halen, maar omdat de meeste kussens worden gemaakt van delicate stoffen raden we meestal aan ze niet te wassen. Uitkloppen of even in de frisse lucht leggen werkt meestal voldoende!

HELP, WELK KUSSEN MOET IK KIEZEN?

Onze kussens lenen zich perfect om te mixen & matchen! Je kunt gerust verschillende stijlen kleuren combineren, zoals ze het in Marokko ook doen.

Maar de keuze is reuze en dat kan wel eens lastig zijn, dat snappen we. Dus heb je nou echt keuzestress? Mail ons dan, dan kijken we even met je mee.