Tableware

Als er íéts is waar we bij The Souks dol op zijn, dan is het wel het stylen van de eettafel. Etentjes met vrienden, avondje met de kids, kerstdiners met de hele fam en did someone say vrijdagmiddagborrel? Count us in! Dat die tafel knap gedekt zal worden staat buiten kijf. Daarvoor creëerden we een fijne selectie aan tableware: van het authentieke Tamegroute keramiek tot gekleurde glaasjes en van handmade placemats tot fraai tafellinnen.

Lees meer
Meer
“Who doesn’t love a good looking dining table”

Tamegroute

Tamegroute is wat ons betreft bij uitstek het knapste aardewerk there is. Tamegroute is aardewerk dat met de hand gemaakt wordt in de typerende bosgroene kleur. Kandelaars, schaaltjes, borden, you name it: Tamegroute is er in alle soorten en maten. Oorspronkelijk komt het aardewerk uit het gelijknamige dorpje Tamegroute. Benieuwd naar het verhaal achter dit speciale servies? Klik hier!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE TABLEWARE ITEMS?

Veel van onze decoratie items worden verzonden vanuit ons kantoor in plaats van vanuit ons magazijn. Daar pakken we je pakketje met zorg in. We streven ernaar je bestelling binnen 2-5 werkdagen te verzenden.

Onze andere items komen wel vanuit het magazijn, dus heb je meerdere producten in 1 bestelling gecombineerd, dan kan het zijn dat je order in 2 pakketjes aankomt.

IS HET AARDEWERK NIET ERG BREEKBAAR?

Niet breekbaarder dan ander glas- en aardewerk, maar natuurlijk vragen deze items om goede bescherming en wat extra love and care. Daarom verzenden we deze producten vanuit ons kantoor, waar we jouw pakket met de grootste zorg inpakken.

Mocht een product onverhoopt toch beschadigd aankomen, stuur ons dan binnen 2 dagen na ontvangst van jouw pakket een foto van het product én van de gehele verpakking. Dat lossen we natuurlijk samen op!

KAN IK EEN CUSTOM ORDER LATEN MAKEN ZOALS GROTE SCHALEN VOOR DINERS?

Dat kan zeker! Stuur ons even een mail en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Let op: aan custom orders is altijd een langere levertijd verbonden. Grotere items zijn alleen op te halen op ons kantoor in Amsterdam i.v.m. de breekbaarheid van het product. Voor meer info mail je naar info@thesouks.com

KUNNEN DE GLAZEN IN DE VAATWASSER?

Ja zeker, dat kan!

KAN TAMEGROUTE IN DE VAATWASSER?

Liever niet, door het delicate maakproces is het niet geschikt voor de vaatwasser. Liever was je de items met een mild wasmiddel met de hand. Niet te lang laten weken.

KUNNEN DE MOKJES IN DE VAATWASSER?

Nee, door het delicate maakproces is het niet geschikt voor de vaatwasser. Je kunt deze items beter met de hand wassen, met een mild wasmiddel. Niet te lang laten weken.