Berber kussens

We zijn helemaal verliefd op deze karakteristieke Marokkaanse kussens! Elk Berber kussen is zorgvuldig gemaakt en genaaid met liefde en persoonlijk geselecteerd door The Souks. Er is slechts één exemplaar van elk Marokkaans berber kussen, dus elk motief is uniek.

Lees meer
Meer
“Het karakteristieke Berberkussen is uniek in zijn soort, met prachtige authentieke kleuren en patronen”

BERBER KUSSENS

Met liefde gemaakt

We zijn helemaal verliefd op deze karakteristieke Marokkaanse kussens! Een heus stukje authenticiteit in huis. Elk Berber kussen is zorgvuldig gemaakt en genaaid met liefde en persoonlijk geselecteerd door The Souks. Er is slechts één exemplaar van elk Marokkaans berber kussen, elk motief is uniek.

Gezien het feit dat deze kussens vintage zijn, kunnen kleine sporen van gebruik aanwezig zijn.

Het kussen wordt gevuld geleverd.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DE KUSENS NIEUW OF GEBRUIKT?

De kussens worden gemaakt van vintage stoffen. Ieder kussen wordt gereinigd geleverd. Ze zijn dus niet nieuw vanuit een fabriek, maar echt authentiek & vintage.

IK HEB EEN MOOI KUSSEN GEZIEN MAAR WIL ER EIGENLIJK MEER, KAN DAT?

Helaas niet, de Berberkussens zijn uniek en van ieder exemplaar is er maar één.

KUNNEN DEZE KUSSENS OP MAAT WORDEN GEMAAKT?

Bij deze stof kan dat helaas niet, omdat ieder kussen een uniek exemplaar betreft. Kijk eens bij onze andere categorieën zoals de vintage streep kussens of de pompom kussens!

ZIT ER EEN VULLING IN DIT TYPE KUSSEN?

Ja, deze kussens worden gevuld geleverd.

KAN IK HET KUSSEN WASSEN?

Liever niet. Je kunt er met een doekje eventuele vlekken afhalen, maar omdat deze kussens worden gemaakt van zeer delicate stoffen raden we aan ze niet te wassen. Uitkloppen werkt meestal voldoende!

HELP, WELK KUSSEN MOET IK KIEZEN?

Je kunt goed mixen en matchen met deze kussens! Eigenlijk passen ze altijd wel bij elkaar. Mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je ons altijd even mailen.