Yoga en meditatie kussens

Yoga en meditatie bestaan om jou te helpen het leven een stukje rustiger én mooier te maken. Dat is precies waar onze yoga en meditatie items je een handje bij helpen.

Door de neutrale kleuren passen ze in elk interieur en verdienen ze een prominente plek in huis. Zoals onze met boekweit gevulde meditatiekussens en bolsters, daar worden we pas echt blij van. En zeg nou eerlijk, zo wordt het een stuk makkelijker om dat meditatie- of yogamoment voor jezelf in te plannen.

Lees meer
Meer
“Rust, beweging en bezinning. Een moment voor jezelf, helemaal in stijl”

Een goede dosis selfcare

Yoga en meditatie zijn niet meer weg te denken in een goede dosis selfcare. Een moment van rust, beweging en bezinning, helemaal voor jou alleen. En dat doen we toch het liefst in stijl, dus creëerden we een range met prachtige yoga en meditatie items om je daar een handje bij te helpen.

Door de neutrale kleuren in onze MoiTu collectie passen ze in elk interieur en verdienen ze een prominente plek in huis. In deze collectie vind je met boekweit gevulde kussens en bolsters, maar ook een fijne yogatas en laptophoes.

Lees hier meer over het verhaal achter MoiTu.

YOGAKUSSENS

Deze prachtige meditatiekussens verdienen een prominente plek in je huis en hoeven niet te verstoffen in een kast. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om tussendoor even dat meditatie- of yogamoment te pakken.

LAPTOPHOEZEN

We werken tegenwoordig niet alleen maar op kantoor, maar ook thuis en onderweg. Om in ieder geval een blij moment te creëren als je je laptop erbij pakt hebben we deze mooie hoezen laten maken.

YOGATASSEN

Omdat we zelf vaak vanuit een yogales doorgaan naar een meeting of andersom, wilden we een tas die aansluit bij onze kledingstijl. Deze beige katoenen yogatas past bij elke outfit en maakt het makkelijker om van relaxmodus over te gaan in werkmodus. Zonder dat het opvalt.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

WAAR STAAT MOITU VOOR?

MoiTu is Frans voor “ik-jij”, het idee van deze collectie is om even aan jezelf te denken.

WELKE MAAT LAPTOP PAST IN DE LAPTOPHOES?

De laptophoezen zijn geschikt voor een macbook 13 inch.

ZIJN DE YOGA KUSSENS GEVULD?

Yes! De kussens zijn gevuld met bio boekweitkaf.

IS HET MOGELIJK ALLEEN DE HOES TE KOPEN?

Yes dat kan!

WAAR GEBRUIK JE EEN BOLSTER VOOR?

De bolster is ideaal voor een meditatie of een hartopening savasana. Ook fijn om onder je knieën te leggen voor een betere lighouding of bij andere yoga of pilates oefeningen.

KUNNEN WE HET KUSSEN WASSEN?

De hoezen van de meditatiekussens en bolsters kunnen worden gewassen in de wasmachine. Er zit een losse vulling in waar de boekweit in zit.