fbpx

Yoga en meditatie kussens

Yoga en meditatie bestaan om jou te helpen het leven een stukje rustiger én mooier te maken. Dat is precies waar onze yoga en meditatie items je een handje bij helpen.

Door de neutrale kleuren passen ze in elk interieur en verdienen ze een prominente plek in huis. Zoals onze met boekweit gevulde meditatiekussens en bolsters, daar worden we pas echt blij van. En zeg nou eerlijk, zo wordt het een stuk makkelijker om dat meditatie- of yogamoment voor jezelf in te plannen.

Meer

“Onze MoiTu kussens zijn ontstaan vanuit de gedachte dat balans het leven mooier maakt. En dat dan in een knap jasje!”

Een goede dosis selfcare

Yoga en meditatie zijn niet meer weg te denken in een goede dosis selfcare. Een moment van rust, beweging en bezinning, helemaal voor jou alleen. En dat doen we toch het liefst in stijl, dus creëerden we een range met prachtige yoga en meditatie items om je daar een handje bij te helpen.

Door de neutrale kleuren in onze MoiTu collectie passen ze in elk interieur en verdienen ze een prominente plek in huis. In deze collectie vind je naast de met boekweit gevulde kussens en bolsters ook een fijne yogatas en laptophoes.

Yogakussens

Deze prachtige meditatiekussens verdienen een prominente plek in je huis en hoeven niet te verstoffen in een kast. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om tussendoor even dat meditatie- of yogamoment te pakken. De kussens zijn gevuld met bio boekweitkaf en zijn ideaal voor een meditatie of een hartopening savasana. Ook zijn ze fijn om onder je knieen te leggen voor een betere lifhouding of bij andere yoga of pilates oefeningen. Of gebruik de kussens lekker om te chillen en een boekje te lezen!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Waar staat MoiTu voor?

MoiTu is Frans voor “ik-jij”, het idee van deze collectie is om even aan jezelf te denken.

Zijn de yoga kussens gevuld?

Yes! De kussens zijn gevuld met bio boekweitkaf.

Waar gebruik je een bolster voor?

De bolster is ideaal voor een meditatie of een hartopening savasana. Ook fijn om onder je knieën te leggen voor een betere lighouding of bij andere yoga of pilates oefeningen.

Kunnen we het kussen wassen?

De hoezen van de meditatiekussens en bolsters kunnen worden gewassen in de wasmachine. Er zit een losse vulling in waar de boekweit in zit.