“Het special vintage kussen is misschien wel het meest traditionele product uit onze collectie, gemaakt van de prachtigste, meest rijke vintage stoffen”

SPECIAL VINTAGE KUSSENS

Haal authentiek Marokko in huis

Voor de special vintage kussens gaan we op zoek naar de prachtigste, rijkste vintage stoffen. Van deze stoffen laten we de kussens maken door ons team van ambachtslieden in het hart van Marokko. Deze kussens zijn gemaakt van een dikke kwaliteit wol of katoen en zijn dus volledig natuurlijk. Elk kussen wordt met de grootste zorg en oog voor detail gemaakt, en persoonlijk geselecteerd door The Souks. Ieder kussen is uniek.

Go Moroccan en mix & match deze parels bij elkaar! Zin in wat afwisseling in huis? De special vintage kussens hebben vaak een totaal andere voor- en achterkant, dus draai ‘m gerust eens om!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DE KUSSENS NIEUW OF GEBRUIKT?

De kussens worden gemaakt van vintage dekens. Deze worden gereinigd en vervolgens in stukken geknipt. Vervolgens worden er kussens van gemaakt.

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DIT KUSSEN?

Niet alleen worden deze kussens van de meest prachtige stoffen gemaakt, ook is de voor- en achterzijde vaak totaal anders. Je koopt dus eigenlijk 1 kussen, maar het zijn er 2 in 1! Draai ‘m gerust eens om als je zin hebt in wat afwisseling in huis.

IK HEB EEN HEEL MOOI KUSSEN GEZIEN MAAR WIL ER EIGENLIJK MEER, KAN DAT?

We knippen dekens en tapijten op om daar kussens van te maken, het kan dus zijn dat uit “jouw” tapijt meerdere kussens gekomen zijn. Deze zijn allemaal net iets anders en staan op de site wanneer ze beschikbaar zijn. Scrol dus even goed door de andere kussens heen!

IK HEB EEN BANKJE WAAR IK EEN SPECIALE MAAT KUSSEN VOOR NODIG HEB, KUNNEN JULLIE DAT MAKEN?

Dat kan! Houd wel rekening met een lange levertijd bij custom orders, omdat we van ontwerp tot productie en levering voor je aan de slag gaan.

ZIJN DEZE KUSSENS REEDS GEVULD?

Ja, deze worden gevuld geleverd

KAN IK HET KUSSEN WASSEN?

Liever niet. Je kunt er met een doekje eventuele vlekken afhalen, maar omdat deze kussens worden gemaakt van zeer delicate stoffen raden we aan ze niet te wassen. Uitkloppen werkt meestal voldoende!

HELP, WELK KUSSEN MOET IK KIEZEN?

De special vintage kussens lenen zich perfect om te mixen & matchen! Zo doen ze het in Marokko ook: mix kleuren en patronen gerust door elkaar heen voor een authentiek geheel! Maar er is veel om uit te kiezen, dat snappen we. Dus heb je echt keuzestress? Mail ons dan, dan kijken we even met je mee.