Vintage streepkussens

Het streeppatroon is bij The Souks immer favoriet. Het was dan ook een no brainer dat het streepkussen een vaste plek zou krijgen in de collectie. Maar dan wel op z’n vintage, natuurlijk! Onze streep kussens worden gemaakt van vintage dekens. Deze worden professioneel gereinigd, waarna onze ambachtslieden de kussens met de hand in elkaar zetten.

Lees meer
Meer
“We never met a stripe we didn’t like!”

PARTY NOW!

Striped pillow

De ontwerpen zijn gemaakt van met de hand geweven luxe wol en katoen. De kussens worden gemaakt van vintage dekens. Deze worden professioneel gereinigd en vervolgens in stukken geknipt. Vervolgens maaks onze craftsman Mo -die Sandra ontmoette tijdens een van haar eerste reizen in Marokko- er met veel oog voor detail de prachtigste handgemaakte kussens van. Iedere stof is persoonlijk geselecteerd door The Souks, en er is slechts één exemplaar beschikbaar van elk kussen. Ieder stuk is dus uniek!

Wel worden er vaak meerdere kussens uit één deken gemaakt, wat jou de kans biedt om een matching exemplaar op de kop te tikken. Uiteraard leent dit design zich ook perfect om te mixen & matchen met andere kleuren. Let’s have that striped pillow party now!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

ZIJN DE KUSSENS VINTAGE OF NIEUW?

We laten deze streep kussens maken van vintage dekens. Deze dekens worden professioneel gereinigd en daarna in stukken geknipt, waar onze ambachtslieden vervolgens de kussens van maken.

ZIJN DE VOOR- EN ACHTERKANT HETZELFDE?

Bijna wel, maar niet helemaal. Ze worden natuurlijk uit hetzelfde deken gehaald dus de stijl is altijd passend (zie de vraag hierboven). Daarom zie je op de productpagina altijd een foto van de voor- en achterkant.

IK HEB EEN MOOI KUSSEN GEZIEN MAAR WIL ER GRAAG MEERDERE VAN, KAN DAT?

We laten deze kussens maken van vintage dekens die tot kussen worden vervaardigd. Het kan dus zijn dat er meerdere stuks uit “jouw” deken komen. We kunnen natuurlijk slechts een aantal kussens uit één deken laten maken, dus hierbij geldt op=op. Gelukkig lenen onze vintage streep kussens zich perfect om te mixen en matchen! Laat het ons weten als je op zoek bent naar een specifieke kleur, dan kijken we met je mee.

IK HEB EEN BANKJE WAAR IK EEN SPECIALE MAAT KUSSEN VOOR NODIG HEB, KUNNEN JULLIE DAT MAKEN?

Het vintage streep design leent zich hier uitstekend voor, dus dat kan! Laat ons weten waar je (een) kussen(s) voor nodig hebt en in welke kleuren, dan gaan wij op zoek naar de stof hiervoor. Houd wel rekening met een lange levertijd bij custom orders, omdat we van ontwerp tot productie en levering voor je aan de slag gaan.

ZIT ER EEN VULLING IN DIT KUSSEN?

Ja, deze kussens worden gevuld geleverd.

KAN IK HET KUSSEN WASSEN?

Liever niet. Je kunt er met een doekje eventuele vlekken afhalen, maar omdat deze kussens worden gemaakt van zeer delicate stoffen raden we aan ze niet te wassen. Uitkloppen werkt meestal voldoende!

HELP, WELK KUSSEN MOET IK KIEZEN?

 

De vintage streep kussens lenen zich perfect om te mixen & matchen! Je kunt gerust verschillende kleuren combineren, zoals ze het in Marokko ook doen. Maar er is veel om uit te kiezen, dat snappen we. Dus heb je echt keuzestress? Mail ons dan, dan kijken we even met je mee.