Nieuwe grafische stijl

Kelim beni ouarain kussens

Deze nieuwe grafische stijl is voor iedereen die graag een stukje Marokko in huis wil halen, maar niet zo van de uitgesproken kleuren is. De kelim kussens zijn handgemaakt, speciaal voor The Souks en geïnspireerd op het Beni Ouarain tapijt.

Deze tapijten zijn vernoemd naar het Berberdorp ‘Beni Ouarain’ in het Mid-Atlas gebergte, waar ze zorgvuldig zijn vervaardigd door de Berbers. We werden verliefd op het geometrische Benipatroon en zijn heel blij dat we het nu in kussenvorm hebben kunnen gieten!

Meer

“Het perfecte stukje Marokko in een minimalistisch jasje!”

vakwerk met een rustig kleurenpalet

Het kelim Beni Ouarain kussen

Het kelim Beni Ouarain kussen is bij uitstek favoriet onder een ieder die gek is op een stukje handgemaakt vakwerk, maar het kleurenpalet graag rustig houdt. De kelim kussens zijn met de hand gemaakt, speciaal voor The Souks. We hebben ons laten inspireren door het klassieke Beni Ouarain tapijt met haar grafische vormen. Deze tapijten zijn vernoemd naar het gelijknamige Berberdorp in het midden van het Atlas gebergte.

Sinds het Beni Ouarain tapijt favoriet is bij The Souks én we dol zijn op kussens was het een no brainer dat deze twee facetten gecombineerd moesten worden tot één prachtig product.

Het kussen kan een ander patroon hebben dan het kussen op de foto. Er is slechts één exemplaar van elk kussen, dus elk motief is uniek.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Zijn de kussens nieuw of gebruikt?

Deze kussens zijn nieuw. Voor dit ontwerp laten wij speciale stoffen weven, die vervolgens in stukken worden geknipt om kussens mee te maken. Gezien het doorlopende patroon is ieder kussen uniek en toch super matchy!

Hoe ziet de achterkant van deze kussens eruit?

De achterkant van deze kussens is gemaakt van natuurlijk wit katoen.

Zijn alle kussens hetzelfde?

Niet precies. Omdat we de kussens uit een groot stuk stof knippen kan het zijn dat het patroon net iets anders is dan op de foto (zie de eerste vraag in dit rijtje).

Ik heb een bankje waar ik een speciale maat kussen voor nodig heb, kunnen jullie dat maken?

De stof van het kelim Beni Ouarain kussen leent zich hier goed voor. Laat ons je wensen weten via info@thesouks.com Houd wel rekening met een lange levertijd bij custom orders, omdat we van ontwerp tot productie en levering voor je aan de slag gaan.

Zit er een vulling in dit type kussen?

Ja, deze kussens worden gevuld geleverd.

Is het kelim Beni Ouarain kussen wasbaar?

Liever niet. Je kunt er met een doekje eventuele vlekken afhalen, maar omdat deze kussens worden gemaakt van zeer delicate stoffen raden we aan ze niet te wassen. Uitkloppen werkt meestal voldoende!