Marokkaanse manden

De palmbladmand heeft al sinds jaar en dag een geliefd plekje in The Souks collectie. Weg gaat ‘ie niet meer, want hij is niet alleen bij ons, maar ook bij jullie favoriet! Gebruik de manden voor speelgoed, werkspullen, was, post, een picknick, je laptop of fröbel-gerei. De manden worden met de hand en met liefde gemaakt door onze vakmensen in Marokko.

Je spullen opbergen is nog nooit zo leuk geweest, en laat de mand nu knap genoeg zijn om in plain sight neer te zetten.

VAN ECHTE PALMBLADEN
Lees meer
Meer
“Onze handgemaakte palmbladmanden zijn here to stay. Jouw nieuwe favoriete opberger, picknickmand of strandtas”

HANDGEMAAKTE PALMBLADMANDEN

Met liefde geweven

Je spullen opbergen is nog nooit zo leuk geweest. Met onze handgemaakte palmbladmanden zijn jouw spullen in een handomdraai weggewerkt, ook nog ‘ns op een fraaie manier! Deze manden kun je gerust in je woonkamer neerzetten, staat toch echt een stuk leuker dan een doos.

Al onze manden zijn met de hand –en met liefde- geweven door onze vakmensen in Marokko. Stuk voor stuk ideaal voor het opbergen van jouw speelgoed, werkspullen, was, post, laptop of fröbel-gerei. Of neem ‘m nee als picknickmand naar het strand!

Er mag gemixt en gematcht worden! Alle manden passen bij elkaar en zijn gemakkelijk stapelbaar.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Waar kan ik de manden voor gebruiken?

Waarvoor niet, is een betere vraag. Team The Souks gebruikt ze werkelijk voor alles. Het opbergen van speelgoed, werkspullen, was, post of fröbel-gerei. De M mand is ook super geschikt voor het opbergen van je laptop. Maak je favoriete picknick klaar in de palmblad mand of gooi er je strandspullen in. Voor ieder doel hebben we een mand in de collectie.

Zijn de manden precies even groot?

Al onze manden worden met de hand gemaakt. Er kunnen daarom kleine verschillen zijn in de maatvoering waardoor de maat iets kan afwijken van de genoemde maten op de productpagina.

Vinden wij juist de charme van het product!

Zijn de manden geschikt voor buiten

Mee naar buiten nemen kan altijd, maar laat ze niet buiten staan. De manden zijn opbergers voor binnenshuis of om mee te nemen, maar houden niet van de regen en het Nederlandse klimaat.

Welk formaat mand kies ik?

Dat is afhankelijk van waarvoor je de mand wilt gebruiken. Gebruik de grote maten voor beddengoed, was, speelgoed, toiletrollen voorraad, etc. De medium maat is beschikt voor bijvoorbeeld je laptop of knutselgerei. De rieten tassen zijn super geschikt voor stranddagen, werkspullen en boodschappen.

Kan ik een mand laten maken met een naam er op?

Bij afname van één mand kunnen wij dit helaas niet faciliteren omdat het te bewerkelijk is om dit (logistiek) in gang te zetten. Wanneer je meerdere manden wilt kopen met een eigen ontwerp (vanaf 25 manden) ben je van harte welkom om een custom request bij ons in te dienen.

Mail dan naar info@thesouks.com. Ook kan onze designer altijd even met je meekijken voor leuke ideeën.