Dat we bij The Souks dol zijn op het Marokkaanse tapijt staat buiten kijf. Ooit begon het allemaal met een vintage tapijt, waar we inmiddels tal van prachtige exemplaren van de revue hebben laten passeren. Vandaag de dag hebben we niet alleen de mooiste vintage Beni Ouarains, Azilal tapijten, Beni Mguild en Boujaad kleden in ons assortiment, ook ontwerpen we meermaals per jaar een collectie eigen designs die we met de hand laten produceren door ons team van gespecialiseerde vakmensen in Marokko. Dit zijn nieuwe tapijten, met de hand gemaakt op basis van onze designwens.

Goed nieuws dus, voor iedereen met speciale tapijtwensen! We krijgen regelmatig de vraag of een tapijt ook in een specifieke maat of kleur kan. Heb je een idee, kleurenpalet, sfeer of maat in je gedachten, dan bestaat de kans zeker dat wij je droomtapijt voor je kunnen laten realiseren. Laat ons via een email weten wat je wensen zijn, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen. Alleen een specifieke maat in gedachten, maar nog geen idee welke kant je op wilt met je nieuwe tapijt? Geen zorgen, onze designer kijkt graag met je mee en maakt met liefde een ontwerp voor het tapijt wat precies aansluit bij jouw interieur.

Natuurlijk heeft een tapijt op maat -wat nieuw geweven of geknoopt wordt- een andere uitstraling dan de vintage exemplaren die je veelal van ons gewend bent. Is that a bad thing? We horen het je vragen. Natuurlijk niet! Het is simpelweg nieuwer, en oogt dus ook zo. Onze nieuwe tapijten zijn zeer kundig gemaakt, van prachtige wol in de beste kwaliteit.

De levertijd van een op maat gemaakt tapijt is langer dan je van onze reguliere collectie gewend bent. Vakmanschap heeft tijd nodig. Onze designs -en ook de jouwe wanneer wij deze voor jou gaan realiseren- worden met de hand vervaardigd. Ook zijn we afhankelijk van de leveringen van Marokko naar Nederland. Wanneer je je wensen met ons bespreekt, kunnen we jou een specifiekere schatting van de levertijd geven.

Het-authenthieke-vintage-Beni-Ouarain-tapijt
From dusk till dawn - SS22 collection
Terug naar overzicht