Moro Marrakech - een The Souks favoriet!

We’ve said it once, we’ll say it again… Wanneer je Marrakech bezoekt, neem dan ook zeker een kijkje in het nieuwe centrum. Een compleet andere vibe dan binnen de oude stadsmuren, maar definitely eentje die je niet wil overslaan. En als je er dan toch bent, mag -nee zul- je naar Moro gaan. Moro Marrakech is conceptstore, lunchroom en boutiquehotel in één. Zucht… We like! 

Conceptstore

Het team achter Moro bewijst keer op keer een waanzinnige collectie neer te kunnen zetten. Prachtig beschilderd keramiek, comfortabel homeware, specialty teas voor de liefhebbers, een knappe selectie boeken, juwelen, interieur items die je hebben wilt en -niet te missen- Marokkaanse skincare in een jasje a la nu. O.a. het bij insiders welbekende skincare merk The Moroccans shop je ook bij Moro en je mag ons geloven als we zeggen dat je alles hiervan hebben wilt.

Coffee please

Bij Moro drink je koffie of eet je lunch op óf de courtyard in de boutique, óf aan het zwembad. Lunch is vers, ambiance fris en trendy, koffie erg goed.

Boutiquehotel

Of je er ook slapen kunt? Mais bien sur! En hoe. De stijlvolle Moro-vibe sijpelt door in de zorgvuldig gestileerde kamers van het boutique hotel.

Gaat het zien.
____________

Check Moro op Instagram
Foto’s – Emma Peijnenburg voor The Souks

Terug naar overzicht