NEW COLLECTION LIVE NOW

Terwijl een snel veranderende en bewegende wereld maar door blijft draaien, gaat deze collectie over onthaasten. Je innerlijke rust kanaliseren en die weerspiegelen in je interieur. Thuiskomen in een welkome kalmte, met behulp van natuurlijke materialen en een solide, rijk kleurenpalet.

Het palet van natuurlijk gekleurd textiel bestaat uit een navyblauw zoals de night sky, het groen van herfstig mos, een kalmerend beige, rustgevend zwart, en immer prachtig roomwit. We hebben voor deze collectie vooral 100% wol gebruikt -om je altijd warm te houden- en hebben onze ontwerpen verrijkt met terracotta, brass en rotan details om dat heuse wabi sabi gevoel in je huis te brengen.

"The perfection of slowing down"

Voor deze collectie wilden we diep graven in wat volgens ons de perfecte reeks essentials zou zijn. We ontwierpen pure basics zoals wollen plaids en kussens, rieten manden voor accessoires, tijdschriften en houtblokken, een reeks tamegroute-keramiek, meditatiekussens en prachtige basiskelims in zwart en crème.

Natuurlijk hebben we ook enkele key pieces toegevoegd, zoals een signature fluffy rug, een extra groot vloerkussen en knappe verlichting. Last but not least, enkele items om je capsule wardrobe te verrijken: een crochet tas in de 3 key-colors, een grote gestreepte zwart-wit wollen shopper, en een klein pompom mandje voor de kleintjes.

We zijn erg trots. Enjoy this collection.

Terug naar overzicht