The Souks - Happy customer series – het Beni Ouarain tapijt

We vinden het leuk dat elk uniek stuk een huis heeft gevonden en zijn benieuwd naar hoe dit wordt vormgegeven bij jou thuis!

Marielle

Welk item heb je van ons en hoe style je deze?

Vloerkledenkussens en pompom dekens.
Op deze foto een paar dingen die ik bij je heb gekocht en waar ik heel blij mee ben. Het Beni Ouarain vloerkleed is een heerlijke basis waar ik in deze quarantaine tijd heel dankbaar voor ben maar ook daarvoor al van genoot door de warmte en het comfort dat het geeft.

Waarom ben je er zo blij mee?

Yoga, mediteren, met de hond knuffelen, allemaal heel fijn op dit kleed, ben er super blij mee. Ook het kussen tegen de verwarming en het kleintje op de bank heb ik bij je gekocht. Ik word heel blij van de natuurlijke materialen en uitstraling van je spullen. Boven ligt nog een lopertje dat ik in de pop-up store aan de Sarphatistraat heb gekocht en er liggen nog wat Berber kussens en plaids te wachten op een mooi plekje in de slaapkamers van de kinderen. M’n eerste aankoop bij je was een grote wollen plaid die nog wacht op een ander bed. Ben nog aan niet klaar met schilderen, behangen en klussen maar je spullen maken er nu al een gezellig huis van!

Wil je ook een Beni Ouarain vloerkleed bestellen, bekijk de collectie dan hier.

Terug naar overzicht