Vloerkleed vintage beige – ook wel dé multitasker onder de tapijten, als je het ons vraagt. Of je nou houdt van boho-chique, een minimalistisch sfeer, de Ibiza vibes of gaat voor trendy Scandinavisch: het beige tapijt past in iedere stijlpalet. We vertellen je er maar al te graag meer over én laten je zien hoe ze staan in jullie huizen. 

DE BASIS VAN JE INTERIEUR

Jouw tapijt vormt de basis van jouw interieur, dus het is een understatement als we zeggen dat het een belangrijk item is. Met een vloerkleed breng je alle componenten van jouw woonkamer -bank tot fauteuil en van bijzettafel tot poef- bij elkaar. Je lijmt ze als het ware aan het elkaar door ze te verbinden met jouw kleed. Dat is bij uitstek misschien wel de voornaamste reden waarom een vloerkleed vintage beige áltijd een winnaar is: het is een ware basic waarmee je zelden de plank mis zult slaan. Het kleed zal zowel houten vloeren, parket én -oh yes please- de gietvloer waanzinnig sieren.

VLOERKLEED VINTAGE BEIGE

The Souks heeft een breed scala aan tapijten (meer info over de verschillende soorten tapijten in deze blog). In zowat íédere categorie zijn wel beige kleden te vinden in verschillende kleurschakeringen. Van off-white tot diep, warm beige. Ga jij voor tijdloos effen, een vloerkleed vintage beige of een authentiek berber patroon? Of val je voor een exemplaar met kruisen, in onze Beni Ouarain categorie? Bekijk al onze tapijten hier.

HAPPY CUSTOMERS

We hear you, zo’n licht tapijt kan spannend gevonden worden (lees: moddervoetjes, gezellige viervoeters en wankelende wijnglazen). Maar don’t you worry, met deze tips & tricks houd je jouw tapijt mooi en schoon! Geen reden voor zorgen bij een licht tapijt dus, velen gingen je voor! Heel regelmatig ontvangen wij foto’s van onze happy customers waar ons vloerkleed vintage beige en onze off-white berbertapijten de vloer een stukje knapper maken. Dat vinden we o, zo leuk! Benieuwd naar hoe ze staan? Scroll on!

Wist je dat je onze tapijten op zicht kunt proberen? Hoe het werkt? Simpel: je bestelt het tapijt waar je oog op is gevallen, bijvoorbeeld een vintage vloerkleed, probeert het in jouw interieur et voilà: jouw match made in heaven is geboren. Toch niet zo tevreden met het eindresultaat? Dan stuur je ‘m eenvoudig weer terug. Hier lees je meer!